Početna stranica » Trgovina » Menstrualni platneni ulošci- normal 21cm-Jelkice

Menstrualni platneni ulošci- normal 21cm-Jelkice

Platneni ulošci dužine 21cm, izrađeni od više slojeva pamučnih materijala i nepropusnog sloja. Gornji sloj izrađen je od pamučnog jerseya, sastava 95% pamuk i 5% elastin. Upojni slojevi napravljeni su od pamučne felpe. S  donje strane je nepropusni PUL.

Održavanje platnenih uložaka

Prije prve upotrebe platnene uloške barem jedanput operite na 40–60°C. Time ćete povećati moć upijanja te ih pripremiti za prvu upotrebu. Preporučujemo da platnene uloške prvi put sušite na zraku.
Platnene uloške možete nakon upotrebe oprati na više načina:

  1. Metoda: najjednostavniji način je pranje u perilici rublja s drugim rubljem bez prethodnog namakanja ili uklanjanja mrlja, ali postoji velika vjerojatnost da će ostati mrlje.
  2. Metoda: platnene uloške prije pranja na 5 – 10 minuta uronite u hladnu vodu, ocijedite, stavite u perilicu te ih operite zajedno s drugim rubljem.
  3.  Metoda: Platnene uloške možete  prije pranja isprati i u mašini, ili oprati na kratkom programu pa onda oprati sa drugim rubljem.
  4. Metoda: platnene uloške odmah nakon upotrebe isperite hladnom vodom te ih do pranja čuvajte u suhoj, zatvorenoj posudi. Pri ovoj metodi je važno da korištene platnene uloške operete u kratkom roku, u suprotnom se može razviti plijesan.
  5. Metoda: platnene uloške odmah nakon upotrebe isperite hladnom vodom, osušite i stavite u košaru s prljavim rubljem.

Preporučujemo da prije glavnog pranja pokrenete ciklus pretpranja bez praška.
Izaberite prašak koji je za vas siguran, učinkovito opere platnene uloške te ga istovremeno možete koristiti za cijelu obitelj. Prašak za rublje ne smije sadržavati omekšivač, izbjeljivač ili parfem jer mogu oštetiti materijal. Upotrijebite normalnu količinu praška za pranje.

  • Platnene uloške perite na 60°C.
  • Nemojte dodavati omekšivač jer smanjuje moć upijanja platnenih uložaka.
  • Ne preporučujemo primjenu izbijeljivača jer može oštetiti tkaninu i skratiti životni vijek platnenih uložaka.
  • Platnene uloške možete prati zajedno s drugim rubljem.
  • Predlažemo da platnene uloške isperete dva puta

3.78  (28.48 kn)

1 na zalihi

Naslov

Go to Top